A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megjelent Steksz új EP-jét beharangozó dala

2024. február 12., 21:54

Búcsút intett eddigi stílusának Steksz és most teljesen más fejezetet nyit Fehér tulipán című kislemezével, amely egy hamarosan megjelenő EP része lesz. A rapper alkotótársa a producer, Lovegnarly, akit már nagyon régóta noszogatnak, hogy folytassa a dalszerzést, miután 2020-ban kicsit háttérbe szorult a Beton.Hofival és Khaaro Bu$t Aarddal közös Nincsen Gang után.

„Eléggé más vonalon indultunk el, mint amit eddig csináltam. Az előző évben, a Szlimmy-vel közös Grossboy EP után pont ezért nem jelentem meg új zenékkel, úgy éreztem, vissza kell találjak magamhoz. Mostanra érzem végre, hogy amit csinálok, tényleg én vagyok. Ebben a hónapban meg is jelenik egy ötszámos kislemez Lovegnarly-val, ami remélem tükrözi is ezt” – meséli Pap Kristóf, azaz Steksz, aki kipróbálta már korábban magát populárisabb, szintipopos irányzatban (Hajnali órák feat. Lil Frakk, Szlimmy, Hundred Sins, Solére, Yrodi) és készített trap lemezt is már (Téboly feat. Hangin’, Szlimmy, Caanis, Grazzy).

„A szépség mulandó természetét szimbolizálja a Fehér tulipán. A dal születéséhez a csillagok furcsa együttállása kellett, Lovegnarlyval már évek óta terveztük, hogy csinálunk valami finomságot. Pont éjszaka dolgoztam, amikor írtam neki, hogy jöjjön át hesszelgetni. Ebből az lett, hogy pár óra alvással 2 napig csináltuk a zenét” – mesélte a Grosskidz trap kollektívából is jól ismert tag, aki februárban még megmutatja az elkészült EP összes darabját.

Szerző: