A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megjelent Szerb Antal halhatatlan klasszikusa, A Pendragon legenda

2024. június 12., 18:30

A napokban jelent meg a magyar irodalom egyik halhatatlan műve: Szerb Antal A Pendragon legenda című kötete, mely a Troubadour Books Kiadó Időkapuk című sorozatában látott napvilágot, csodálatos kiállításban. Az eredetileg 1934-ben megjelent művön már eddig is generációk nőttek fel, és reméljük, ez továbbra is így marad.

Bátky János, a fiatal magyar tudós meghívást kap Skóciába, a llanwygani kastélyba, hogy kutatásokat folytasson a rózsakeresztesek nyomában. Megérkezése után nem sokkal belekeveredik egy modern bűnügybe, ami egy hatalmas vagyon megszerzése körül forog, illetve kísértetekkel, szélhámosokkal és évszázados rejtélyekkel is találkozik.

Szerb Antal 1934-ben megjelent és azóta is töretlen népszerűségnek örvendő műve bűnügyi regény, esszéregény és kísértethistória keveréke, valamint mindezeknek a rendkívül szellemes paródiája is egyben, amit a szerző filológiai detektívregénynek nevezett.

A Trobadour Books Kiadó Időkapu sorozata ezzel a kötettel egyszerre tiszteleg Szerb Antal emléke előtt, és kínál lehetőséget egy újabb nemzedéknek arra, hogy felfedezze magának ezt a csodálatosan vicces és fantasztikusan okos regényt.

Ne keresd a könyvet, itt van.

A Troubadour Books Facebook-oldala.

Szerző:
Megérkezett Sisi és Hundred Sins közöse: az „Anya Mondd meg”
júl. 15., 11:33
Duplázik az Akvárium Klubban Marcus & Martinus
júl. 11., 19:18
Nemzetközi sztárok a hétvégén a Budapest Parkban
júl. 10., 13:56
Új dátumot kapott Ski Mask The Slump God koncertje
júl. 10., 13:46