A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megkaphatja-e Kuba a Rolling Stonest?

2015. október 7., 14:00

Mick Jagger Havannában járt, lapértesülések szerint jóval súlyosabb okkal, mint a szivarfüstben való léha városnézés. Jövő márciusban a Rolling Stones pályafutásának első koncertjét adhatja Castro birodalmában.

jagger

Mick Jaggert múlt hétvégén Havanna belvárosában látták, a látogatásra pedig több kubai-és spanyol lap szerint is csak egyetlen magyarázat létezik: a Rolling Stones fennállása során első ízben, Kubában készül koncertet adni. A kubai kommunista párt lapja, a Granma információ szerint Jagger, vagyis El Rolling egyik gyermekével közösen járta végig Havanna belvárosának több klubját is.

A zenekar hivatalos közleménye szerint Jagger mindössze vakációját töltötte Kubában, a spanyol El Mundo azonban gyorsan összekapcsolta az énekes látogatását Keith Richards korábbi kijelentésével, miszerint a Rolling Stonest nagyon is foglalkoztatja egy kubai fellépés lehetősége sőt, már zajlanak is a tárgyalások az együttes 2016-os latin-amerikai turnéjának zárásául szolgáló március 20-án vagy 21-én esedékes koncerttel kapcsolatban. Ha mindez nem lenne elég, a Rolling Stones basszusgitárosa, Darryl Jones nem rég a The Dead Daisies tagjaként koncertezett a szigetországban, mely látogatás bevallottan felkeltette Richards és Jagger figyelmét.

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33