A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Meglepetés fesztivállal bizonyít a Random Trip

2016. július 27., 22:05

A Delov Jávor és DJ Q-Cee nevével fémjelzett zeneipari vándorcirkusz ingyenes óriáskoncerttel ünnepli, hogy a megismételhetetlen fellépések során improvizált dalokból végre egy határozottan ismételhető lemez születik. A Random Trip meglepetés fesztiválja a Budapest Parkban új súlycsoportba emelheti a a hazai palettán ezeddig is meghatározó popzenei szerveződést.

randomtrip

Egész estés fesztiváltműsorral veszi le lábukról a rajongókat a Random Trip, mely hirtelen bejelentett Park koncertjével a folyton változó tagságú formáció legelső lemezéhez melegít. A Delov Jávor és DJ Q-Cee vezérelte improvizációs gépezet, az elmúlt évek során egy belvárosi romkocsma pincéjéből olybá fest, a tízezres szabadtéri színpadokig jutott.

A hétről hétre a hazai popszakma krémjét színpadra állító együttes ingyenesen, ám csupán regisztrációval látogatható koncertjére az eseményhez méltó legénységgel készül. Az alapító páros mellett Fábián Juli, a Punnany Massif Wolfie-ja, a Margaret Island-ből ismerős Lábas Viki, Járai Márk, Zentai Márj, az Irie Maffia MC Kemon-ja, a Magashegyi Underground-ban gitározó Szepesi Mátyás, a mindenhol ottlevő Bata István és az Ocho Macho billentyűse, Szebényi Dániel is bebizonyíthatja, vérében van az improvizációs zene.

Ha mindez nem lenne elég, az előrejelzések szerint augusztus 9-i koncert során Random Trip klippremierre, a fellépés előtt és után pedig közönségtalálkozóra is számíthatnak a gyanútlan koncertlátogatók.

Címkék: