A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megvásárolná Dave Grohl-t legnagyobb rajongója

2016. május 7., 11:57

Egy texasi műsorvezető szeretné megvásorolni, de legalább is bizonytalan időre kibérelni a Foo Fighters frontemberét, hogy egy kis időt töltsenek együtt, szórakozzanak és túlessenek néhány férfias ölelésen.

Dave-Grohl-Rockstar-Data-Storage

Közel 10 millió forintot szeretne összekalapozni az internet népétől Frank Pain, a texasi Rock 108 rádióadó műsorvezetője, hogy végre megvásárolhassa Dave Grohl-t. Az NME információi szerint az önmagát a zenész legnagyobb rajongójának valló Pain gyűjtésének célja a GoFundMe-n található leírás szerint, hogy a műsorvezető végre összebarátkozhasson idoljával és kézbesítsen egynéhány tisztelet-és szeretetteljes, bajtársi ölelést.

„Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy az összeg elég lesz arra, hogy megvásároljam. Az igazat megvallva, azt sem tudom bizonyosan, legális-e megvásárolni egy másik embert. De végül is, ennyivel még ártani nem ártok senkinek.” Pain közösségi finanszírozása sajnos nem dübörög úgy, mint ahogy azt eltervezte, a cikk megjelenésekor 38 adományozó összesen valamivel kevesebb, mint 120 ezer forintot dobott össze a nemes cél érdekében.

Címkék: