A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mennyit ér neked a kultúra? Vedd meg a jegyed annyiért, amennyiért gondolod…

2022. május 4., 17:55

A könyv olvasó nélkül papír és tinta, a film néző nélkül képkockák egymásutánja, a színház közönség nélkül a művészettől megfosztott élet maga. A több mint két éve tartó globális méretű problémák a kulturális szférát sem hagyták zavartalanul működni, így 2022-ben a színpad mindkét oldalán olyanok állnak, akiket megrendített a koronavírus, a háború és a gazdaság aktuális helyzete.

Tudjuk, hogy az állandósult bizonytalanságban nem szívesen költünk arra, ami nem létszükséglet. A Városmajori Szabadtéri Színpad viszont hisz abban, hogy a művészet, a kikapcsolódás és a kulturális élmények közös megélése elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz és gyógyír a kétkedésre.

A Városmajori Szabadtéri Színpad ezért gondosan összeválogatta a 2022-es, centenáriumi évaduk műsornaptárának minden gyöngyszemét, hogy mindenki megtalálja benne a számára leginkább vonzó programokat: egy nap erejéig azon az áron, amit megengedhet magának.

A Városmajori Szabadtéri Színpad egy egész nyáron átívelő, egyedi kezdeményezéssel szeretne reagálni a kialakult helyzetre: első alkalommal 2022. május 9-én vásárolja meg jegyeit a Szabad Tér Jegyirodában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.) 10:00 és 18:00 között színházunk művészeitől, és mondja meg Ön, hogy mennyi a végösszeg*!

Bízunk abban, hogy a kialakult helyzetből egymást segítve tudunk kilábalni úgy, hogy abból az alkotó és a befogadó is gazdagodjon.

Várjuk Önöket sok szeretettel különleges kezdeményezésünkkel a Szabad Tér Jegyirodában a nyár folyamán első alkalommal május 9-én és – immáron 100 éve – a Városmajorban, sokszínű műsornaptárunk minden programján!

*

– Egy vásárló maximum 4 darab általa meghatározott kedvezménnyel ellátott jegyet válthat.

– Az akcióban a befogadott programok nem vesznek részt, ezekről érdeklődjön személyesen a jegyirodánkban!

– Az alapár nemcsak lefelé, hanem felfelé is kerekíthető ezzel támogatva színházunkat. Köszönjük!

További információ és előadások.

Egy hónap és itt a VOLT
máj. 20., 11:33