A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Meredek folytatást kap a legmenőbb magyar sorozat

2016. október 31., 9:42

Minden eddiginél bátrabb második évadot ígérnek az Aranyélet készítői, akik korábban a társadalmi krimi/krimi-társadalom sziámi ikerműfaját kitenyésztve mutatták meg, hogy Magyarország lakói igenis ugyanazon szórakoztató virágnyelvet beszélik, ha simlizésről, kispolgári gonoszkodásról, bűnről és bűnhődésről van szó.

aranyelet

Az HBO-n futó Aranyélet sikere egész egyszerűen abban rejlik, hogy a készítők képesek Magyarország 2016-os, rövidtávon vicces, hosszútávon nyomasztó realitását színpadképesre cicomázva rögzíteni, megteremtve a színmagyar televíziózás hiányzó, össznépi szelep funkcióját.

Akinek már a széria első évada is túl komornak hatott, valószínűleg nem lesz elragadtatva a november 6-án érkező folytatástól, mely Zomborácz Virág, Tasnádi István, Lengyel Balázs, a forgatókönyvért felelős hármasa szerint minden eddiginél merészebben nyúl majd a társadalom egészét nyomasztó kérdésekhez. A napjaink és a rendszerváltás díszletei közt ingázó történet a készítők ígérete szerint tovább kuszálódik és egy jó sorozathoz híven az epicentrumnak számító Miklósi család univerzuma folyamatosan tágul és rajongó legyen a talpán, aki képes lesz meglátni az ezernyi szálból álló, bonyolult hálót.

Az Aranyélet második évada 2016 november 6-án debütál az HBO műsorán.