A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

METEO

2016. április 14., 23:32

A METEO mögött egy négytagú garage psych, avagy ún. „noise pop” bandát ismerhetünk meg. Nevüket egy magyar posztapokaliptikus cyberpunk mozi ihlette. A választás talán nem véletlen; a torzított gitároknak, zajos effekteknek köszönhetően így lehetne leírni a film cselekményét dallamokban, vagy azt a skizoid világot, amit furcsa, ám mégis ismerősen hangzó „zajongó popzenéjükkel” létrehoznak.

A zenekarnak 2015 eleji megalakulásuk óta közel fél év alatt sikerült eljutnia a Kikeltető döntőjébe és a Deezer-nyertes Middlemist Red előzenekari posztjához.

Bemutatkozó “18” című EP-jük 2015 szeptemberében, vérhold napján jelent meg. A dalok többek között egy csillagászati szaklap szövegéből, egy korábbi, saját folk dalból, egy másik szobából kiszűrődő dalfoszlányokból inspirálódtak.

Facebook.elérés.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala