A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Michael Jackson akarta Jar Jar Binkset alakítani a Star Warsban

2015. július 24., 20:34

Ahmed Best, a Star Wars univerzum Jar Jat Binksének mozdulataid kölcsönző színész egy interjúban mesélt arról, hogyan pályázott szerepére az egykori pop-helytartó. Maga Michael Jackson szerette volna megformálni – mint azt a történelem igazolta – minden idők leggyűlöltebb Csillagok Háborúja karakterét, az 1999-ben moziba került első rész Jar Jar Binksét.

A CGI technika kísérleti egereként is számon tartott teljesen indokolatlan űrlényt mozgató Ahmed Best a Vicenak adott interjújában áltt elő a zavarbaejtő háttértörténettel.

„Natalie Portmannel, George Lucasszal és a gyerekeivel elmentünk Michael Jackson wembleys koncertjére. Bevittek a backstagebe, ahol találkoztunk Michaellel, George pedig úgy mutatott be, mint Jar Jar” – olvasható az interjúban, amelyben Best arról is mesél, furán érezte magát főként, hogy Michael csak annyit mondott neki kissé elkámpicsorodva, „hát, rendben.”

„A koncert utáni fogadáson aztán megkérdeztem Georgetól, mi volt ez az egész, mire ő elárulta, hogy Michael már rég fel akart tűnni a Star Wars filmekben és úgy érezte, Jar Jar szerepében igazán otthonosan mozogna. Az egyedüli probléma az volt, hogy Michael szerette volna, ha a Thriller klipjéhez hasonlóan protézisekkel és sminkkel játszhatna, George azonban ragaszkodott a CGI technikához” – rántja le a leplet az igazságról Best.

https://www.youtube.com/watch?v=tgpLqrhOPs0

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33