A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Miley Cyrus új száma világszerte rekordokat döntött, még nálunk is

2023. január 30., 20:49

A Flowers című dal egymás után dönti meg a slágerlistarekordokatl, a Spotifyon pedig ez a szám lett minden idők legtöbbször meghallgatott dala a megjelenés hetében közel 100 millió lejátszással. Nálunk is csak növekszik a népszerűsége. Ráadásul az elmúlt héten rekord mennyiségű, több mint 660 ezres audio streaming eredményével immár az egy héten legtöbbször meghallgatott sláger címét is elnyerte.

A számra úgy hivatkoznak, mint az önszeretet himnuszára. Miley Cyrus jelenleg a toplisták királynője, többek között Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, Kínában, Írországban, Új-Zélandon, Portugáliában, Svédországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és még nálunk is, de az énekesnő a Billboard Hot 100 első helyét is magáénak tudhatja – mindezt a premier hetétől kezdve.  

A Flowers az énekesnő március 10-én érkező, Endless Summer Vacation című albumának előfutára. A disco és funk elemekkel dúsított popdalt Miley Cyrus a rajongóinak dedikálta, és arra szeretné bíztatni őket vele, hogy semmilyen körülmények között se felejtsék el szeretni önmagukat. Büszkeségre okot adó magyar szál a történetben, hogy a számhoz készült látványos videóklipnek a Los Angelesben élő, díjnyertes Rév Marcell volt az operatőre.