A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Minden, amit tudnod kell a startoló Kolorádó Fesztiválról

2016. június 16., 14:59

A budapesti éjszaka leginnovatívabb kezdeményezéseinek, klubjainak szervezőgárdája nagyot álmodott, mikor egy hosszúhétvégére a budai hegyvidékbe vezényelte a belváros folyton másként divatos népét. A Kolorádó Fesztivál ma kezdődik, mi pedig összeszedtük a legfontosabb érveket és praktikákat, amiért és ahogyan érdemes lesz az elkövetkezendő napokban kiszabadulni a mezőkre.

kolorado

Az egykori Kolor kiszervezett bulijai, a Nagyvásártelep-szeánszok, valamint a Toldi, a Fogasház és Lärm mögött álló társaság következő nagy dobása a csütörtökön startoló I. Kolorádó Fesztivál, mely a legkülönfélébb koncertekkel és egyéb programokkal a nagykovácsi rengetegbe csalogatja a hagyományosan a belvárosból nehezen kimozdítható, tudatos szórakozók tömegeit. A zenei felhozatal gerincét a magyar másod és hamadvonal adja, a nagy fesztiváloktól eltérően meglepően koherens egésszé gyúrt beosztásban, a napközbeni napsütéses órákat pedig a megannyi kivándorolt klub programjai, workshopok, szezonális butikok úgy általában az együttlét bájára építve teszik izgalmassá.

A fesztivál csütörtökön, 16:00-kor nyit az odajutást pedig a A 61-es villamos Hűvösvölgy végállomásától, éjszaka pedig Moszkva térről, félóránként induló Kolorádó busszal a legegyszerűbb megoldani, habár a fesztivál területére Uber-rel érkezők húsz százalék kedvezményt kapnak a viteldíjból. A fesztivál területén a szervezők összesen háromszáz sátorhelyet adnak ki mindazoknak, akik a fesztivál legvégéig élveznék a tisztásonalvás romantikáját. A június 16-tól 19-ig tartó I. Kolorádó Fesztivállal kapcsolatos legfrissebb információkat itt, a jegyárakat pedig itt lehet végigböngészni.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06