A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Minden eddiginél jobb Szellemirtók-film jön

2015. október 31., 16:00

A széria első két részét több szempontból is jegyző Dan Aykroyd szerint a jövőre mozikba kerülő, női főszereplős Szellemirtók-folytatás a széria legerősebb filmjévé válhat.

ghostbusters-aykroyd

Gyakorlatilag szembedicsérte az új Szellemirtók-filmet Dan Aykroyd – számolt be róla az Entertainment Weekly. A 2016-ban vegyes trilógiává bővülő széria első két részében főszerepet játszó, valamint a forgatókönyveket is formáló Aykroyd szerint a jövőre mozikba kerülő film nagy eséllyel jobb lesz, mint az eddigi két rész.

Az új, Paul Feig rendezésében megvalósuló film történetvezetésében a női vonalat erősíti, Melissa McCarthy és Kristen Wiig játékán túl azonban a klasszikus részek olyan szereplői is felbukkannak majd a vásznon, mint Bill Murray, Sigourney Weaver, Ernie Hudson vagy épp Annie Potts. „Semelyikünk sem tepert a szerepért, mivel mind úgy éreztük Paul Feig koncepciója önmagában is annyira erős, hogy nincs ránk szükség. Aztán felhívott, én pedig természetesen azt válaszoltam, amiben csak tudok, segítek.”

Aykroyd szerint Feig különleges érzékkel kezeli a női karaktereket, „képes kibontani a tényleges női pszichét.” A színész ugyanakkor hozzátette, az új Szellemirtókban a technikának hála már jóval élethűbb CGI karakterek tűnnek majd fel, ahogy a forgatókönyv dialógusaiba is lényegesen több poén került, mint az első filmek esetében.