A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Minden héten Budapest legjobb party-sorozatai a VOLT Music Barban!

2014. október 8., 14:31
MINDEN SZERDÁN

MOVE

Három éve fut a house és techno rajongók kedvenc party-sorozata régi és új generációs Dj-kel és külföldi előadókkal.

Házigazdák: Polarize, Zvezda Beta, Roland Handrick, Rooch

MINDEN PÉNTEKEN

Girly

A Girly-vel nem is igazán zenei stílust, inkább egy életérzést adunk át. Ez egy olyan buli, ahol nincs veretés, nincsenek feszülős ütemek, egy közösségi élmény, ezért mi social house-nak nevezzük. Stílusát tekintve leginkább a berlini deephouse dominál, de játsszuk magyar producerek zenéit is, és mindent, ami dinamikát ad a bulinak.
Házigazdák: Karanyi és Flux

Classy Classics

Itt megtalálsz mindent a klasszikus undeground klub himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, de a következő pillanatban már a Spin Spin Sugar Armand Van Helden remixére pörögsz libabőrözve.
Házigazdák: Dj TmX és Stamusic

RAW

“Raw is the new rave.” Nyers, pattogó ütemek a tech house és a techno határán, kihasználva a VolT music Bar hangtechnikájának lehetőségeit.
Házigazdák: Captain knuckles, monolit, AD

Pure Lust

Pure lust, vagyis deephouse, NuDisco és még sok más ritmus, amitől megmozdul a láb. Más szavakkal a érzelmek kétkedő és bizakodó kettőssége alakítja a Pure lust zenei világát. A boldogsághoz való viszonyt igyekszik kutatni, felfedezni minden egyes rendezvényük.
Házigazdák: Daniel Page & B.A.N

MINDEN SZOMBATON

CITY MOOD

Funk minden mennyiségben hagyományos, basszusoktól túlfűtött, karcosabb hangzású funk válogatott Dj-kel, mindig táncra hangolva.
Házigazdák: Clairvo, Kid Panel, Nixon