A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Minden idők öt legőrültebb rajongó-videója

2015. július 20., 8:00

Egy előadóért való rajongásnak is megvannak a maga fokozatai az elismerő hümmögéstől kezdve a klinikailag is elismert hisztériáig. Azonban egyedül a tömegek popzenéje képes arra, hogy a legelvakultabb fanatikusoknak még daloló bálványukét is felülmúló ismertséget ajándékozzon. A szerelem kivetkőztet önmagunkból – bár a tézis csak részben fedi a Billboard által összecsipegetett, a világhír felé félúton elakadt rajongók helyzetét, kétségtelen, hogy a popsztárság elmaradhatatlan és mindenkori fanatikusai kimerítik a bicikli túltolás művészetének fogalmát.

2007-ben YouTubeon kétes karriert befutó első sztárok egyike volt az a Chris Cocker, akinek „Leave Britney Alone!” című, bő kétperces, már-már ijesztő felvételét ezeddig több, mint 50 millióan látták.

https://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=youtu.be


Három évvel ezelőtt Justin Bieber afféle játék gyanánt kihívta rajongóit, gyártsák le Boyfriend című listavezető kreálmányának női ellendarabját. A megosztó oldalra feltöltött átköltések közül Laina Morris webkamerás repülési kísérlete vitte a pálmát, amelynek adott képkockájából megszületett a heteken át a netes képszlenget meghatározó Overly Attached Girlfriend-figura.


Szintén szép karriert futott be a neten a videó, amelyen Beyoncé egy koncertje alkalmával megölel egy valósággal transzba esett rajongót, aki a mozzanat végére a szó szoros és klasszikus értelmében elalél.

https://youtu.be/55bkOHc4cqM


Minden bizonnyal az összes versenyző közül azzal a 8 év körüli fiúval a lenne legegyszerűbb közösséget vállalni, aki Nicki Minaj belfasti fellépésén jutott fel a színpadra, hogy a megtévesztés mestereként alkosson valami kevésbé maradandót.


Zayn Marik a közelmúltban úgy érezte a hócipője mellett végre a pénztárcája is eléggé tele van ahhoz, hogy disszidáljon a planéta aktuális fiúbandájából, a One Directionból. Bár az elválás a zenekar szerint gyengéd volt, a formáció szűkebbre vételét legalább halálhírként fogadták a világ pubertás küszöbén ácsorgó lányai.

https://www.youtube.com/watch?v=n9uJUuefPHU&feature=youtu.be