A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Minden rendben, itt a Tankcsapda-szakállolaj

2016. július 8., 16:04

A lemezek ideje lejárt, a zenekaros póló mindig is kínos volt, matricáért pedig a világtörténelem során még senkinek nem fizettek – a Tankcsapda az ország elsőszámú zeneközeli nagyvállalkozásaként mindig képes az innovációra, sajátmárkás termékeinek skálája pedig lassan egy középsúlyú áruházlánc felhozatalával vetekszik.

tanki_fooldal

Immár hivatalosan is bárki megvásárolhatja a Tankcsapda egyetemes termékcsalád legújabb tagját, mellyel végre fényessé, erőssé s élettől duzzadóvá varázsolhatjuk arcszőrzetünket.

A Tankcsapda a saját márkás sajátmárkás szakállolajjal egy nem létező piaci résre hívta fel a figyelmet, hogy azt rögvest be is tömje. A szakállolaj ugyanis az ember által elképzelhető legtökéletesebb merchandise: a rajongók elenyésző százalékát célozza, így alanyi jogon exkluzívnak címkézhető, valamint kellőképp szokatlan ahhoz, hogy az ember feltűnést keltsen egy koncert utáni nagybevásárlás során. Arról nem is beszélve, túlontúl borsos árú ahhoz, hogy a vásárlástól számított húsz percen belül csak úgy jóérzéssel elveszíthessük. Szinte túl szép, hogy igaz legyen.