A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mindene megvan, mégis üresnek érzi magát – megjelent Post Malone negyedik albuma

2022. június 4., 19:00

A Twelve Carat Toothache tizennégy dalában az énekes nemcsak a hírnévről mesél, hanem arról is, hogy milyen ironikus, ha az embernek látszólag mindene megvan, de közben csak ürességet érez.

„Szerettem volna többet megosztani arról, hogyan érzem magam jelenleg: a mainstream előadóművészettel járó hullámhegyek és -völgyek, a kétélűség mind-mind rengeteget formáltak engem” – mondja Post Malone az új lemez kapcsán. Az album előfutárként megjelent már a The Weeknddel közös One Right Now, és a Cooped Up Roddy Ricch-csel. A közreműködők listája ezzel azonban még nem ér véget: feltűnik a lemezen Doja Cat, The Kid Laroi és Gunna is. Sőt, Post Malone egy live streamben még egy meghökkentő együttműködésről is beszámolt: a Twelve Carat Toothache dalai között van egy olyan is, amelyet a Fleet Foxesszal közösen készített. A Love/Hate Letter To Alcohol egy különösen személyes témát dolgoz fel.

„Remélem, sokakat megérint majd. Tisztában vagyok vele, hogy emberek ezrei, milliói küzdenek a saját démonaikkal. Csak szerettem volna éreztetni, hogy teljesen rendben van, ha segítséget kérünk – ahogy az is, ha szakítunk magunkra időt. Sőt, az van csak igazán rendben: a legcsodásabb dolog, amikor végre rájössz, hogy szükséged van arra, hogy egy darabig csak magaddal foglalkozz. (…) Tudom, mennyire nehéz ez; éppen ezért rohadt sok energiát és szeretetet küldök mindannyiótoknak. Hallom, hogy most kicsit össze-vissza beszélek. De ez is rendben van, mert tudom, hogy valahol mindenkire vár egy olyan személy, aki jobban szereti őtt a kib*szott életnél is – ezt pedig én is nagyon nehezen tudtam elfogadni” – mondta a rapper.

A Twelve Carat Toothache a már elérhető fizikai formátumban és minden digitális platformon is.