A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ – SZILÁRD új klipje

2020. május 13., 20:09

A Quimby billentyűse, Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás – eredetileg romantikus dal – most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így a szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára.

„Ehhez a dalhoz eredetileg nem terveztem videót, viszont a kialakult helyzet, a karantén, a kilátástalanság és a szorongással vegyes reménykedés arra ösztönzött, hogy mégis ezt a dalt mutassam meg elsőként a már kész vadiúj EP-m anyagából. Amikor tavaly ősszel Stuttgartban felvettük a dal végső változatát, akkor még nem sejtettem, hogy a szövege így rímel majd a mára” – meséli Balanyi Szilárd. „Maga a dal is csak egy ötlet volt, amit a stúdióban megmutattam Bencének és Viktornak (Bátor Bence – dob, Paczári Viktor – basszusgitár), akik öt perc múlva már ki is találták, hogy mit játszanak rá, és gyorsan fel is vettük. A klip érdekessége, hogy telefonnal rögzítettük. Mindhárman kihoztuk a maximumot az otthoni körülményekből. Próbáltunk egy nem szokványos ’karantén’ videót csinálni, és szerintem sikerült.”

A klip vágója Vadas Géza volt.

A Quimbyből is ismert Szilárd tavaly tért vissza szólóprodukciójával a színpadra Galambos Dorina és Kiss Flóra társaságában, de gyakori vendégük Schoblocher Barbi is. A Mondd vagy súgd a szeptember 18-án érkező Ego tréning című EP-n kap helyet, de addig is érdemes lesz figyelni, ugyanis a formáció őszig még két új izgalmas klippel jelentkezik.

Fotó: Sinco

Utolsó koncertek a Budapest Parkban – e héten zárja szokatlan szezonját a Park
Sze. 28., 16:02