A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mondo Generator – dalok Nick Oliveri zenekarának 2020-ra bejelentett albumairól

2019. december 20., 0:58

A Kyuss és a Queens Of The Stone Age egykori ördögfióka-basszusgitárosa, az 1971-es születésű Nick Oliveri idén újraindította frontemberként vezetett zenekarát, a stoner-punk Mondo Generatort, mellyel nyolc év után egyszerre két stúdióalbumot is bejelentett 2020 februárjára: a Fuck It című új sorlemez mellett megjelenteti az együttes 2010-es „elveszett” albumát, a Shooters Bible-t is (melyre annak idején Dave Grohllal is rögzített egy Iggy Pop-feldolgozást), és már mindkét kiadványról hallhatunk beharangozó számokat.

Az egy évtizeden át dobozban hevert Shooters Bible lemez 2020. február 28-ra várható megjelenése előtt egy héttel, február 21-én kerül piacra az aktuális Mondo Generator-triófelállással, Mike Pygmie gitárossal és a tavaly csatlakozó Mike Amster dobossal felvett Fuck It album, melyre közös szerzeményeik mellé a basszista-énekes kívülről is hozott pár számot: az Option Four című dalt például még az Obsessed és Saint Vitus metálzenekarok éléről ismert Scott “Wino” Weinrich és az egykori Queens Of The Stone Age-dobos Joey Castillo társaságában indított Royale Daemons szupergruppjával írta néhány éve, míg az első beharangozóként november végén közzétett When Death Comes című számban egy másik zenekarának, a punkos Dwarvesnak a frontembere, Blag Dahlia (született: Paul Cafaro, 1966) volt a szerzőtárs.

A QOTSA-főnök Josh Homme saját Pink Duck stúdiójában felvett új Mondo Generator-nagylemezről a koncerteken tavasz óta játszott Listening To The Daze című dal már megjelent december elején a Heavy Psych Sounds kiadó Sampler Vol. V  válogatásán. . . .

. . . ez pedig a When Death Comes című beharangozó szám, melynek Blag Dahlia volt a társszerzője:

.
a zenekar új Fuck It sorlemezének számlistája az alábbi Bandcamp-lejátszón:

.
a tíz év után végre megjelenő „elveszett album”, a 2020. február 28-ra várható Shooters Bible anyagából itt a Dead Silence című nyitódal:

.
a Dave Grohl által feldobolt Dog Food című Iggy Pop-feldolgozást is tartalmazó album számlistája az alábbi Bandcamp-lejátszón:

.
mutatóba itt az Iggy Pop-féle Dog Food 1980-as eredetije:

Arctic Monkeys: Body Paint – újabb klipdal az új The Car album elé +FRISSÍTÉS: fellépés Jimmy Fallonnál
szept. 29., 19:11
Paramore: This Is Why – az új album címadó klipdala
szept. 28., 19:30
Björk feat. Sindri Eldon: Ancestress – klip az énekesnő fiával közös dalhoz
szept. 22., 15:59
The Smashing Pumpkins: Beguiled – klipdal + további számok az ATUM rockoperából
szept. 20., 18:30