A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Morrissey is indulhat a londoni polgármester-választáson

2016. március 5., 19:05

Morrisseyre is lehet majd szavazni a következő londoni polgármester-választáson, amennyiben elfogadja a The Smiths frontemberében a megfelelő reklámarcot látó nagyon zöld, állatvédő párt, az Animal Welfare Party invitálását.

morriss

Morrissey is a londoni polgármesterjelöltek közt lehet az elkövetkező választáson – derül ki az énekes saját True To You oldalán nyilvánosságra hozott közleményből. A dokumentum tanúsága szerint a The Smith énekese „komolyan fontolóra vette”, hogy elfogadja az Animal Welfare Party felkérését és a zöld párt zászlaja alatt kampányol.

„Itt az ideje, hogy végre állami szószólója legyen a meggyötört, hányattatott sorsú vagy pokoli körülmények közt senyvedő állatoknak az Egyesült Királyságban. Több millió gondoskodó választópolgár áll mellettünk, így nem nézhetjük ölbe tett kézzel, hogy az általuk képviselt eszme ne jusson el a kormányzati körökig” – olvasható az oldalon. Morrissey legutóbb 2014-ben állt ki az állatok jogaiért, mikor egy PETA kampányvideóhoz kölcsönözte egyik slágerét. A nagyipari állattenyésztés ellenes animációs klipben egy Nugget nevű csirke tragikus életútját követhetjük nyomon, melyet stílszerűen az énekes 1992-es, I Know It’s Gonna Happen Someday című dala fest alá.

Címkék: ,