A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Moszkva a Limp Bizkittel reklámozná a Krím-félszigetet

2015. október 12., 19:28

Nyílt levele szerint az Oroszország által einstandolt Krímet igazgató Sergey Aksyonov nyugati hírességeket költöztetne a félsziget területére, hogy növelje annak népszerűségét a nemzetközi médiában. A Limp Bizkit frontembere az elsők közt van, akik bejelentették, szívesen töltenék az év felét a megszállt területen. Fred Durst saját bevallása szerint Oroszország és a Krím fényes jövőjéről készítene filmet.

limp-bizkit-berlin-zitadelle-spandau-2014-fred-durst-in-155348

„Az új Beverly Hills-szé” tenné a Krím-félsziget partvidékét az Ukrajnától elcsatolt területet vezető Sergey Aksyonov, aki egy szeptemberi nyílt levelében számolt be arról, nyugati celebritásokat költöztetne a Krímre. Az orosz Izvestia értesülései szerint Aksyonov tervének részeként három város Yevpatoria, Feodosiya és Jalta is költségmentesen birtokba vehető ingatlanokat és ingyen lakhatást ajánlottak fel nyugati sztáronak, annak fejében, hogy azok a Krímet promotálva vigyék jó hírét a kormányzatnak.

Még kopogtatni sem kellett a Limp Bizkit frontemberénél, Fred Durstnál, aki értesülve a lehetőségről maga jelentkezett be a krími rezsimnél. Durst az év felét szívesen hajlandó lenne a Fekete-tenger partján tölteni, sőt producerként különféle, Oroszország és a Krím-félsziget fényes jövőjéről szóló filmek és sorozatok elkészítésében is részt vesz. A rap-rocker már egy szeptemberi rádióinterjúban mesélt arról, krími származású felesége régóta tanítja oroszul, ő maga pedig már igényelte az orosz állampolgárságot.