A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mr. Smith énekli az új Bond-film főcímdalát

2015. szeptember 10., 10:34

Sam Smith-re esett a James Bond-producerek választása.

Korábban már a pletykák nevesítették a kiválasztottat, de biztosra csak tegnap óta vehetjük, hogy a 007 Spectre – A Fantom visszatér (Spectre) című James Bond-epizód főcímdalát Sam Smith fogja énekelni, a dal címe pedig Writing on the Wall lesz. Smith, akitől olyan számokat ismerhetünk, mint a Stay with Me vagy az I’m Not the Only One.

landscape-1441711326-sam-smith-spectre-song

A Grammy-díjas énekes ugyancsak díjazott társával, Jimmy Napes-szel szerezte a dalt. Érdekesség, hogy Tom Jones 1965-ös Tűzgolyóbéli főcímdala óta ő az első brit férfi előadó, akinek egyedül nyílik lehetősége arra, hogy James Bond-filmben énekeljen. Az új James Bond-nóta egyébként szeptember 25-én kerül kereskedelmi forgalomba.

A 24. James Bond-mozifilmet, mint ahogy a 007-Skyfallt is, az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte, a főszereplő természetesen Daniel Craig lesz, s mellette visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw. További, újonnan érkező szereplők: Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Stephanie Sigman és Andrew Scott. A film világpremierjére október 23-án kerül sor Angliában, hozzánk nagyjából akkor jut el a Spectre, mint a legtöbb európai országba, november 5-én. Az amerikai bemutató egy nappal később, hatodikán lesz.

forrás: sg.hu