A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nagyon szomorú, de Zack de la Roche sérült lába miatt lemondta európai turnéját a Rage Against The Machine

2022. augusztus 14., 13:47

Rossz hírünk van azoknak, akiknek jegye volt a prágai, bécsi, vagy valamelyik másik európai Rage Against The Machine-koncerte: a zenekar lemondta a teljes őszi turnét. Sírunk…

A turné lemondásának az oka orvosi jellegű. Biztos még mindenki emlékszik a hírre, hogy az észak-amerikai turné egyik koncertjén a frontember Zack de la Roche szerencsétlenül lépett, elesett, és meg is sérült a lába, ami miatt nagyrészt ülve szerepel egyes fellépéseken. Az orvosai pedig azt tanácsolták, hogy most jobb, ha pihen, az európai dátumokat pedig lemondják.

Az egészben az a legrosszabb, hogy egyelőre nincs szó arról, hogy valamikor máskor, mondjuk jövőre megtartják a turnét, hanem nagy sajnálkozás közepette megírták azt is, hogy a jegyeket visszaváltják. Amerikainak lenni viszont most tényleg jó lehet, mert annak a turnénak a második fele 2023-ban lesz esedékes, és a zenekar megnyugtatta az ottani rajongókat, hogy az viszont nem marad el, mert addig Zack de la Roche biztosan felgyógyul. Úgyhogy ha valaki látni akarja őket még idén, de inkább jövőre, annak kontinenst kell váltani a cél érdekében.

Erről maradunk le:

Zack de la Roche meg ülve is nagyon tud rockolni, de megértjük, hogy akkor is pihenésre van szüksége. Jobbulást neki, és reméljük előbb-utóbbi csak találkozunk a Rage Against the Machine-nel Európában.

Különleges Sun Ra tribute album érkezik májusban, súlyos darab lesz
márc. 28., 19:06