A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nagyszabású turnéra viszi legendás bemutatkozó nagylemezét 50 Cent

2023. május 6., 19:05

20 évvel ezelőtt, 2003. február 6-án jelent meg 50 Cent bemutatkozó nagylemeze, a Get Rich Or Die Tryin’, rajta olyan slágerekkel, mint az In The Club vagy a P.I.M.P. 50 Cent a lemezt turnéra viszi, ami július 21-én indul Salt Lake City-ből, szeptember közepéig Észak-Amerikában kalandozik, majd Európa következik, a turné pedig november 12-én zárul Birminghamben. Hozzánk nem jön, viszont több helyen is el lehet majd kapni.

A Get Rich Or Die Tryin’ producerei között találjuk Dr. Dre-t és Eminemet, a közreműködők között pedig Young Buckot, Tony Yayót, Nate Doggot, Lloyd Bankst és ismét csak Eminemet. A felsorolt nevek közül egyik sem kíséri el 50 Centet a turnéra, vele tart viszont Jeremih, aki az észak-amerikai állomásokon lesz ott, és Busta Rhymes, aki viszont végig az egész turnén.

A nyáron induló Final Lap Tour ősszel érkezik Európába, ahol összesen 25 fellépése lesz 50 Centnek. Hozzánk sajnos nem jön, pedig lenne rá igény, viszont meg lehet nézni például Prágában, Berlinben, Amszterdamban, Zürichben, Párizsban, Münchenben, Milánóban vagy Brüsszelben.

Ha valaki szeretne a turné valamelyik koncertjére jegyet venni, vagy csak megnézni a pontos dátumokat és helyszíneket, az ide kattinston.

Missy Elliottot kilőtték az űrbe!
júl. 17., 13:05