A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nagyszerű ősz jön Budapest közepén – Programajánló

2014. október 8., 8:48

A fesztiválok után, nyár végén nem sok időnk marad, hogy sirassuk a nyarat, mert szenzációsnak ígérkezik az idén márciusban megújult Akvárium Klub első őszi és téli szezonja.

A tavaszi és nyári tapasztalatok alapján a közönség hamar megszerette az új koncerthelyszínt és party központot, ahol végre méltó környezetben, nagyszerű hangosítással és egyedi fénytechnikával élvezhetjük a minőségi popkultúra produkcióit.

A gitárok hívei szeptember 6-án a latin Che Sudaka fellépésén táncolhatják végig az éjszakát. Október 25-én a modern blues egyik legnagyobbja, Robert Cray ragad gitárt Budapesten, november 24-én pedig a magyar főváros újdonsült zenei nagykövete, az ígéretes singer-songwriter George Ezra lép színpadra. Szeptember 12-én a francia The Inspector Cluzo mutatja be mennyire robbanásveszélyes a funk és a rock keveréke.

GusGus_433A3444_02_700szeles(1)

Az Akvárium Klub ősztől, egyre több minőségi elektronikus zenei produkciónak is otthont ad, kihasználva, hogy a föld alatti termekben nincsen hangkorlát, így megalkuvások nélkül szólhat a helyszínre egyedileg tervezett Martin Audio hangrendszer. Szeptember végén a Truesounds varázsol igazi ibizai hangulatot a Lake People élő showjával és Alex Niggemann Dj szettjével. Október 1-én pedig a folyton megújuló skandináv elektronika állócsillaga, a mindig stílusos és slágeres Trentemøller szintén élőben, zenekarral lép fel. December 8-án a techno-soul fagyos és romantikus mesterei látogatnak hozzánk, vagyis a Gus Gus jön Budapestre. December 4-én a pop birodalom új nagyhatalma, az egyenruhás Kadebostany mutatja meg, hogy a modern tánczenébe még a katonazenekar és a hip-hop MC találkozása is belefér. November 28-án pedig a francia Klingande hoz minőségi deep house-t az Akvárium Klubba, annyi zongorával és érzelmes szaxofonszólóval, hogy az még a nyolcvanas évek slágeríróinak is becsületére válna.

TIC2013photoPress1(1)

A metal színtér nagy crossover zeneakara, a ragga-metal ikonja a brit Skindred lép fel november 14-én a NagyHallban. Az új szezonban is már több koncertre elkelt az összes jegy, ahogy a hip-hop stílussal megbolondított nu metalt újra divatba hozó Hollywood Undead november 19-i koncertjére.

Ez természetesen még korántsem a teljes lista, az Akvárium Klub szervezői folyamatosan jelentik be a fellépőket az őszi-téli szezonban, és a tavaszi pezsgéshez hasonlóan az összes fontos magyar zenekar is színpadra áll a NagyHallban.

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33