A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

NEA

2015. április 21., 18:00

A pszichedelikus-stoner rock zenét játszó NEA Nyíregyházáról érkezett Budapestre. A zenekar hármasának mindegyik tagja tanult zenét. Mindemellett egyáltalán nem ismeretlenek az underground körökben, egyiküknek sem ez az első és egyetlen projektje. Itt van Juhász Peti az egykori, legendássá vált Romania nevű punkzenekarból; Iklódi Tomi és Baku Laci az egykori, pszichedelikus blues-rockos Diomede Fuzzdirtből, de Tomi pl. a NEA mellett a garázs rockot nyomó Luauna dobosa is.

A zenekar repertoárja a korábbi felállás, a Supernaked számaiból lett átemelve – a jelenlegi koncepció 2014. szeptembere óta működik. A számok angolul íródnak, de vannak köztük instrumentális zajongások is. A srácok felléptek már a Beat on the Bratben, a Müsziben, a Kuplungban, de otthon Nyíregyházán is. Tavaly a Rakéta Fesztivál keretein belül, az A38 színpadán is láthattuk őket. Jelenleg pedig a legújabb EP-jük munkálatai zajlanak.

Facebook-oldal

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala