A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nem lesz nagyobb rockbuli idén, mint októberben a kaliforniai Power Trip fesztivál

2023. április 2., 9:48

Power Trip néven új fesztivál indul idén. Az indiai Empire Polo Clubban október 6-7-8-án nehézsúlyú rockbandák váltják egymást a színpadon: az AC/DC, a Metallica, a Guns N’ Roses, az Iron Maiden és a Tool mellett még Ozzy Osbourne is fellép, aki ugyan turnét már nem tud vállalni, de egy-egy koncertet még szerencsére igen.

A hátomnapos rendezvény mindhárom napjára jut két-két fellépő, és az ember már akkor elégedett lehetne, ha csak az egyik napra jut be. Az elővételes jegyeket elkezdték árusítani a neten, úgyhogy aki ráér októberben, már most megvásárolhatja. A Power Trip első napján, október 6-án a Guns N’ Roses és az Iron Maiden lesz a főszereplő, a második estén (október 7.) az AC/DC és Ozzy Osbourne, október 8-án pedig az épp új lemezzel jelentkező Metallica és a Tool. Akárhonnan is nézzük, brutálerős három nap lesz, egy rocker számára mindenképpen kihagyhatatlan fesztivál.

Ez lesz az első fellépése Ozzy Osbourne-nak azóta, hogy bejelentette, visszavonul a turnézástól. Az AC/DC-nek is az első fellépése 2016 óta, ráadásul a hallásproblémák miatt orvosi kezelés alatt állt frontember, Brian Johnson itt tér majd vissza az ausztrál zenekar élére. A Metallica pedig az április 14-én megjelenő tizenegyedik nagylemezét, a 72 Seasonst viszi el Kaliforniába.

Kezdjük a hetet pazar francia punkkal!
ápr. 22., 6:07