A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nem lesz több Mad Max

2016. január 14., 14:07

George Miller egy interjúban tett ígérete szerint kiszáll a Mad Max univerzumából. A rendező szerint a széria a tavaly az egekig magasztalt Mad Max: A harag útjával teljessé vált, így ő már bizonyosan nem készít több folytatást.

GeorgeMiller_diretor

Ha George Milleren múlik, nem lesz több Mad Max – a rendező a vasárnapi Golden Globe gálán a Page Sixnek úgy nyilatkozott, a 2015-ös folytatással a maga részéről lezártnak tekinti az általa 1979-ben indított posztapokaliptikus sorozatot. „Nem fogok több Mad Maxet készíteni” – jelentette ki nyíltan a rendező, hozzáfűzve a 2015-ben nemzetközi szinten 375 millió dolláros bevételeket generáló Mad Max: A harag útjának is „egy örökkévalóságig tartott a végére érni.”

A rendező elárulta, a jelenetek döntő többségét Ausztrália egy sivatagos térségében forgatták ahol azonban a nem várt esőzések miatt összesen 18 hónapon keresztül kellett várakozniuk. „Mindezt úgy, hogy az Egyesült Államokba való visszatérés minden alkalommal egy 27 órás utat jelentett. Egy ilyen filmet örökké tart elkészíteni: én befejeztem, nem csinálok többet.”