A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nézz bele: a B-oldal fotókiállítás fesztiválturnén

2016. június 28., 9:00

A hazai és külföldi lemezek borítóit újraértelmező fotókiállítás véget ért az Akvárium Klubban, és a zenészekkel együtt már úton van Sopronba, a VOLT fesztiválra. Az Akvárium Klub után a VOLT Fesztivál ideje alatt is megtekinthető a hazai zenészek közreműködésével készül 25 újraértelmezett lemezborító: akárcsak a zenekarok, a kiállítás is fesztiválturnéra indul.

Előbb Sopront veszi célba és a VOLT fesztivált, pár hét szünetet követően bemutatkozik a Sziget közönsége előtt is, végül pedig a Strand fesztiválon lesz látható.
A B-oldal ősz elején tér vissza az Akváriumba, ahol az alkotók és a szervezők a 25 fotót egy jótékonysági aukción elárverezik, a befolyt összeget pedig az értelmi sérült színészekből álló Baltazár Színháznak ajánlják fel. Ha szeretnél, te úgy tudsz hozzájárulni a támogatásukhoz, ha ősszel eljössz az Akvárium Klubba, és megveszed a kedvenc képedet vagy képeidet.

A képeken ingyen és jófejségből szerepet vállalt zenészek, akik nélkül az egész meg sem valósulhatott volna: Pásztor Anna, Kiss Tibi, Lovasi András, Wahorn András, ef Zámbó István, a Bëlga (Bauxit, Még5Milliárd, DJ Titusz, DJ Marvin és Tokyo szelleme), Frenk, az Apey & the Pea zenekar (Áron András, Prepelicza Zoltán, Makai László), Sena, Minda Endre, Szabó Csaba, Pajor Tamás, Ganxsta Zolee, Zságer Balázs, Marge, Sonya, Baksa-Soós Attila, Linczényi Márk, KRSA, Papp Szabi, Vitáris Iván, Szűcs Krisztián, Mango, Palotai Zsolt, Ligeti György, MC Kemon.

Minden további információt és részletet, hírt és érdekességet megtalálsz a B-oldal fotókiállítás Facebook oldalán.