A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

NHC – dalok a Foo Fighters- és Jane’s Addiction-tagok szuperguppjától

2021. szeptember 17., 12:47

Foo Fighters dobos-másodénekese, Taylor Hawkins már a Coattail Riders nevű másik együttesével jegyzett 2019-es Get The Money albumán is dolgozott két Jane’s Addiction-taggal, a basszista Chris Chaney-vel és az énekes Perry Farrell-lel (az utóbbival azóta idén két közös számot is kiadott), most pedig Chaney és a Jane’s-szólógitáros Dave Navarro társaságban alapított NHC triója élén is bemutat két dalt (múlt télen még a Slipknot/Stone Sour-frontember Corey Taylor is velük volt negyedikként, mikor Alice In Chains-, Pink Floyd- és David Bowie-feldolgozásokat játszottak élőben).

A tavalyelőtti Taylor Hawkins And The Coattail Riders-albumot a dobos-énekes és a Coattail Riders-alaptagnak számító basszista a Foo Fighters-hangmérnök John Lousteau produceri segédletével vette fel, és most a Navarróval közös stúdiófelvételeikhez is őt kérték fel, sőt társszerzőnek is bevonták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NHC (@nhcmusicofficial) által megosztott bejegyzés

A bemutatkozásként közzétett Better Move On és Feel The Cruel című számok közül az utóbbihoz egy stúdióvideót is kaptunk.

.


Navarro, Chaney és Hawkins tavaly decemberben a Slipknot/Stone Sour-énekes Corey Taylorral együtt adják elő a Man In The Box című Alice In Chains-dalt az AIC-tagok jelenlétében a seattle-i The Museum Of Pop Culture adománygyűjtő rendezvényén. . .

. . .itt pedig egy David Bowie-klasszikust játszanak a Mike Garson által szervezett idén januári emlékműsorban. . .

. . .ahol Taylor is előrejött énekelni Bowie-t énekelni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NHC (@nhcmusicofficial) által megosztott bejegyzés

.
Chris Chaney és Taylor Hawkins amúgy már akkor együtt játszottak, mielőtt még híres együtteseikbe kerültek volna, a kilencvenes évek közepén ugyanis ők alkották Alanis Morissette kísérőzenekarának ritmusszekcióját:

Suede: Autofiction – 18 perces kisfilm az új albumhoz a 15 Again című friss dallal
aug. 17., 22:51
M.I.A.: Popular – új klipdal Diplo társszerző-produceri segédletével
aug. 12., 8:11
Pixies: Vault Of Heaven – új klipdal a Doggerel album és a budapesti koncert elé
aug. 10., 9:07
The Killers: Boy +FRISSÍTÉS: videoklip az új kislemezdalhoz
aug. 5., 11:34