A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nice As Fuck: Door – Jenny Lewis női szupergruppjának videója Adam Greennel +FRISSÍTÉS: a Guns klipje

2016. július 29., 10:13

Az amerikai gitáros-billentyűs-dalszerző-énekesnő Jenny Lewis (ex-Rilo Kiley, Postal Service), a Los Angeles-i The Like csajtrió dobosaként elhíresült Tennessee Thomas és a brooklyni Au Revoir Simone szintis-énekesnője, Erika Forster idén tavasszal alakították Nice As Fuck szupergruppjukat, melynek címnélküli meglepetésalbumáról itt jelent meg az első cikk a világon, hát most álljon itt az első klipjük is, melyet Adam Green és a Strokes-gitáros Albert Hammond Jr. vendégszereplésével forgattak a doboscsaj New York-i butikjában, melyet most hétvégén kénytelen bezárni (hiába hordja az Arctic Monkeys-vezér Alex Turner is az ő Give A Damn pólóját).

Tennessee Thomas az egyre elképesztőbben emelkedő New York-i bérleti díjak miatt képtelen tovább fenntartani a 1st Avenue-n három éve nyitott The Deep End Club kisboltját, melyben azonos nevű divatmárkáját is árulja egyéb aktivista tevékenységei mellett (a Nice As Fuck dalai is itt születtek, koncerteket is tartottak itt), és erre a szomorú helyzetre reflektál a „Ne zárd be az ajtót!” felkiáltású Door vidám klipje is, melyben a gonosz főbérlőt Albert Hammond Jr. játsza, Adam Green pedig rikkancsként mutatja fel a klub sorsáról tudósító címoldalas újsághírt.

niceas-vid1

múlt hónapban a Deep End Club harmadik születésnapját ünneplő (búcsú)bulin is volt Nice As Fuck-kirakatkoncert – itt épp a Runaway című számukat játsszák 1:05-től:

a Door és Guns című dalok élőben a Nice As Fuck (szalonképesen: NAF) múlt heti első tévéfellépésén Stephen Colbert műsorában:


.
FRISSÍTÉS: augusztus 11-én a Guns című számhoz is érkezett egy videoklip!

niceasfuck-amour

.
ráadásként itt van Adam Green április végén megjelent Aladdin filmjének és albumának két legutóbbi klipje, a Nature Of The Clown. . .

. . . és a most zajló turnén forgatott Me From Far Away, melyben Macaulay Culkin is feltűnik:

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39