A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nincs menekvés, jönnek a Michael Jackson-filmek

2016. január 27., 18:40

Alig pár nappal azután, hogy a Sundance filmfesztivál keretein belül bemutatták a Michael Jackson’s Journey From Motown to Off the Wall című dokumentumfilmet, a projekt producere az egykori énekes teljes életét feldolgozó mozgókép-lavinát jósolt.

michael_jackson-hologram_lawsuit_93426059

Egyszerre több Michael Jackson film is lehet a sütőben – derült ki a frissen debütált, Michael Jackson’s Journey From Motown to Off the Wall című dokumentumfilm producerének, John Brancanak nyilatkozatából. A Michael Jackson-örökség egyik kezelőjeként is ismert Branca a Billboardnak elmondta szeretné, ha az énekes utolsó History albumának munkálatait és turnéját is vászonra vihetné. „Ez volt Michael utolsó körútja, egyben a leginkább alulértékelt lemez, amelyet valaha kiadott. Mikor megjelent, Michael egyszerűen nem volt divatban pedig, ha az ember végighallgatja a Historyt, el kell ismernie, hogy ez minden idők egyik legerősebb albuma.”

Michael Jackson’s Journey From Motown to Off the Wall-t rendező Spike Lee azonban még tovább megy, ő a jövőre 35 éves Michael Jackson slágert, a Thrillert dolgozná fel, az általa készített 2012-es Bad 25 jubileumi alkotáshoz hasonló módon. Michael Jackson’s Journey From Motown to Off the Wall február 5-én kerül az európai mozikba.

https://www.youtube.com/watch?v=F54kIhEQ7p0