A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

No Eves

2016. május 9., 0:10

A stoner rockként becézett, torzított gitárriffekkel telepakolt, tömör hangzású formáció 2015 májusára érte el végleges felállását. Tavaly megjelent debütáló EP-jükkel taroltak a Stenk dalversenyén, a KERETKikeltetőjén és a Rakéta Fesztiválon is.

no eves

Az ének-vokál lágy, a hangszerelés nyers így keltik a tompa, „stoned” hatást zenéjükben. A „zúzós-melankólia” pikantériája, pedig dalaik szerelem utáni sóvárgása, ahogy Ádám keresi az ő Éváját, de nincs sehol. A sok “hasonparipájú” zenekar mellett sikerült elérniük egy olyan egyedi hangzást, amitől folyamatos elismerést zsebelnek be a hazai palettán.

Facebook elérés.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala