A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nők, szülés, Sex Pistols – A Jaffa Kiadó új e-könyvei

2023. február 4., 15:07

Mint az életben nagyjából bármivel, az e-könyvekkel is úgy vannak az emberek, hogy valaki szereti, valaki nem, úgyhogy ez az ajánló most azoknak szól, akik szeretik az e-könyveket.

Folyamatosan bővül a Jaffa Kiadó elektronikus könyveinek listája. A legfrissebb e-könyveik között van Elizabeth Davis A női vágy ritmusa című egyszerre provokatív és informatív könyve, amely a szexualitásban az idők során bekövetkező változásokra koncentrál. A legfrissebb tudományos kutatásokra alapozva bemutatja, hogy az egyes szexuális szakaszokban, így a menopauza utáni és a gyermekágyas időkben mi számít normálisnak, és hogyan tartozik mindez össze az élet szövetében. A könyv őszinte, személyes és izgalmas utazás a női szexualitás legmélyére, és hasznos kalauz az élet minden szakaszához.

Egy korábbi interjú Elizabeth Davisszel:

Szintén most jelent meg e-könyvben Ina May Gaskin könyve, a Minden szülés számít, amelyben a szerző arra hívja fel a figyelmet, hogy mindannyiunkra hatással van, hogy a nők hogyan élik meg a szülést. A természetes szülési képességbe vetett bizalom újrateremtése hatalmas lehetőséget kínál a családoknak és az emberiség egészének egyaránt. megmutatja, hogyan bízzunk a nőkben, hogyan értékeljük a szülést, hogyan gondoskodjunk családunkról, és hogyan egyeztessük össze a modern életet egy olyan folyamattal, amely egyidős az emberiséggel.

A Jaffa új e-könyvei között találjátok a Lonely Boyt is, egy valószínűtlen gitárhős történetét, aki a Sex Pistolsszal felforgatta a huszadik századi kultúrát, és társadalmi forradalmat indított el. A Sex Pistols nélkül nem létezne punk, a könyv szerzője, Steve Jones nélkül pedig nem lett volna Sex Pistols: ő volt az, aki iskolatársával, Paul Cookkal megalakította a zenekart. Velük született meg ez a stílusirányzat, amelynek hatása és kulturális jelentősége máig érezhető a zenében, a divatban és a képzőművészetben. Steve, a Pistols eredeti vezetője, most a világ elé tárja a történetüket.