A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nyilas Reni

2015. február 23., 7:53

Nyilas Reni korai éveiben énekes-gitárosként – saját szerzeményeivel – különböző debreceni zenekarok kedvelt felvezető produkciója volt. Fülbemászó dalai, tiszta, változatos, őszinte stílusa könnyen szerethetőek mint a vajas piritós. A 2012-ben viszont elérkezett az idő ahhoz, hogy a saját dalok felhangszerelve, immár zenekarral éljenek tovább. A váltás az énekes-gitáros előadásmódtól a teljes zenekarra nem csak új dimenziót adott a zenének, hanem lehetőséget is arra, hogy Reni sajátos stílusa igazán kibontakozhasson. Valahogy úgy mint a fokhagymás-vajas piritós.

A 2012-es bemutatkozó demót, a Festve vagy Karcolva EP-t 2013-ban a Mindegy mit csinálsz/Póráz nélkül kislemez követte, majd 2014-ben a zenekar először dolgozott együtt profi producerrel, Tius-szal az Épphogy dobog friss változatán. 2015 elején ezeket követi az első profi kislemez, a 30Y zenei rendezése mellett született négyszámos Estére hajnal.

Facebook-esemény

Nyilas Reni facebook

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala