A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nyilvános a legjobban kereső énekesnők listája

2015. november 7., 15:00

A Forbes éves helyzetjelentése szerint a 2015-ös év nagy nyertese nem más, mint Katy Perry, akinek bevételei már egy kisebb ország államháztartásában is fegyverténynek számíthatnak. Rihanna 26 millió dolláros tiszta profitjával csak a tizedik helyig kapaszkodott.

katykaty

Magasan vezet Katy Perry a Forbes legjobban kereső női előadókat rangsoroló listáján. A frissen nyilvánosságra hozott adatok szerint az énekesnő 2015-ben ezeddig 135 millió dollárt tehetett zsebre, jóval megelőzve ezzel a 80 milliós teljesítményével ezüstérmes Taylor Swiftet. A legnagyobb meglepetés ugyanakkor a harmadik helyezett, Fleetwood Mac, mely az együttes két énekesnőjét Stevie Nickset és Christine McViet, takarja, akik új, On With the Show turnéjukkal közel 59,5 millió dollárt kasszíroztak.

Némi aprópénzzel maradt le az 59 millió dollárt kereső Lady Gaga, miközben Beyonce 54,5, Britney Spears 31, Jennifer Lopez és Miranda Lambert egyaránt 28,5 milliós bevételeket könyvelhettek el. A sort az egyetlen veterán Mariah Carey és Rihanna zárja, előbbi 27, utóbbi 26 milliós eredményével. A Forbes szerint a verseny igen szoros volt és olyan előadók, mint Madonna vagy Celine Dion mindössze egy hajszállal maradtak el a listára kerüléstől.