A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nyolc év után új dallal jelentkezik a Rolling Stones

2020. április 23., 18:48

A legendás zenekar a hétvégén szerepelt a One World: Together At Home című jótékonysági műsorban, és az ő előadásukról cikkeztek talán a legtöbbet. És természetesen arról, hogy a Lady Gaga nevéhez fűződő esemény segítségével 128 millió dollár gyűlt össze, amit az utolsó centig a koronavírus ellenszerének kutatására és fejlesztésére, valamint helyben és regionálisan tevékenykedő civil szervezetek működésére fordítanak. A Stones tagjai a globális segélykoncerten a You Can’t Always Get What You Want című klasszikusukat adták elő, az új dal címe pedig szintén beszédes: Living in a Ghost Town – szellemvárosban élek.

A Living In A Ghost Town című vadonatúj dal munkálatait a zenekar Los Angelesben kezdte, Londonban folytatta, az utolsó simításokat pedig a tagok saját otthonukban végezték.

„Az úgy volt, hogy a Stones még a karantén előtt stúdióba vonult – aztán úgy gondoltuk, hogy az egyik dal, amin dolgoztunk, nagyon passzolna a mostani helyzethez. A Living In A Ghost Town végleges változata otthon készült el: reméljük, nektek is tetszik!” – mondta Mick Jagger a “kislemezről”.

A zenekar többi tagja is mesélt egy kicsit arról, hogy miért pont most és miért pont ezt a dalt választották. Charlie Watts például azt mondta, hogy nagyon szeretett rajta dolgozni, és reméli, hogy a rajongók is érzik és értik majd azt a különleges hangulatot, ami szerinte árad ebből a szerzeményből.

Ronnie Woodsot meghatotta a sok rajongói üzenet, amit az utóbbi időben kaptak – ő nekik is szeretne kedveskedni a Living In A Ghost Townnal.

Keith Richards pedig a tőle megszokott módon, kicsit nyersebben fogalmazott: „Térjünk a tárgyra. Ezt a dalt több, mint egy éve raktuk össze Los Angelesben, egy új album részeként. Aztán beütött ez a szar, és Mickkel úgy gondoltuk, hogy kéne belőle egy végleges verzió, ami most itt is van. Vigyázzatok magatokra!”

A dalt itt tudod meghallgatni, a videoklip pedig este 8 órakor kerül fel a Rolling Stones YouTube-csatornájára.

One World: Together At Home című jótékonysági műsorban előadott dalt pedig itt is most megnézheted:

Antilope Kid koncert pénteken az Instantban
febr. 1., 17:06
„Válságban írt popdalok, hogy egy picit elviselhetőbb legyen a napod” – megjelent a The Anahit új albuma
jan. 31., 15:16
Miley Cyrus új száma világszerte rekordokat döntött, még nálunk is
jan. 30., 20:49