A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nyolcadikosok

2015. május 3., 8:54

A debreceni undergroundot képviselő Nyolcadikosok igazi, indie-punk életérzést felelevenítő trio. (ének, basszusgitár: Nagy Tibor, gitár: Rácz Imre, dobok: Csende Gergely)

Történetük a Salétrom utcai HNO3 Műhely próbateremkomplexumból indult 2012-ben, majd folytatódott a hajdúdorogi “Áramszünet” eseményén, ahová egy hetük volt felkészülni. Ezalatt össze is raktak 5 számot, amik annyira jól sikerültek, hogy a mai napig játszák őket. Azóta körbejárták a debreceni régiót, jártak már Nagyváradon is. Budapesten először május 7-én lépnek fel a ten years before koncertsorozat keretében. Első klipjük a „Gettin’ Stoned” idén márciusban jelent meg, első albumuk “Témazáró” címmel április 29-én érkezett meg.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala