A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ők az idei Kerekdomb Fesztivál első fellépői

2024. március 26., 13:55

Az biztos, hogy idén is érdemes szeptemberben az őszt Tállyán köszönteni, ahol a Kerekdomb Fesztivál koncertekkel, borkóstolókkal, színházzal, irodalommal és családi programokkal vár mindenkit. A fesztivál most jelentette be első fellépőit, így már biztosan táncolhatunk az Analog Balaton, az Anna and The Barbies, az Aurevoir., a Magna Cum Laude és a Punnany Massif koncertjeire. A Kerekdomb Fesztivál idén is szeptember 13. és 15. között várja a közönséget.

Tállya nemcsak Európa mértani közepe, de szeptemberben minden évben 3 napig egy igazi pezsgő, zenétől, kultúrától és persze boros poharak koccintásától zengő őszindító ünnepély, a Kerekdomb Fesztivál helyszíne. Tállya szőlőskertjei és pincészetei ilyenkor nem csak a boros poharakkal érkezőknek tárulnak ki, hanem otthont adnak irodalmi beszélgetéseknek és bemutatóknak, koncerteknek és kreatív programoknak is. Aki az aktív kikapcsolódást keresi, az felfedezheti az UNESCO világörökség részét képező Tokaji Borvidék mesés dűlőit legyen szó gyalogos kirándulásról vagy éppen e-bike túráról, evezhet a Bodrogon, elcsendesedhet egy jóga órán a falu egy jellegzetes, régi kocsmájának kertjében vagy megmérettetheti magát egy futóversenyen is.

A fesztiválon természetesen koncertekből sincs hiány. A Kerekdomb első előadói között szerepel a minden budapesti klubot megtöltő, a fesztiválon először fellépő Analog Balaton, az Anna and the Barbies, akik bizonyára nem hagyják otthon a nagy slágereiket, mint a Márti dala vagy az Ünnepélyesen fogadom, de az Aurevoir. ritmusaira is garantáltan összecsattanak majd a lábszárak. A vidéki sanzonokkal csábító Magna Cum Laude is megtáncoltatja a Vincellér Nagyszínpad közönségét, ahogy a sokak örömére, három év után újra Tállyán játszó Punnany Massif is.

A Kerekdomb Fesztivál egy olyan esemény, amely a település szépségeit és adottságait megmutatva kínál összművészeti programkavalkádot az irodalomtól kezdve, a koncerteken, a színházon, a családi programokon és kreatív foglalkozásokon át az aktív kikapcsolódásig mindenkinek, miközben felfedezhetik Tállyát, a helyi ízeket és borokat is.

A Kerekdomb Fesztiválra a kedvezményes bérletek elérhetők a www.kerekdombfeszt.hu oldalon.

Fotó: Tót Mea

Szerző:
Hálószoba aréna rock – Des Rocs rock’n’roll bulija az Analog Music Hallban
ápr. 22., 19:28
Legyél részese a Sziget körforgásának!
ápr. 21., 23:38
Talponálló | 2024.04.19. (Podcast)
ápr. 21., 10:42