A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Október végén érkezik a U2 ikonikus albumának 20. évfordulós újrakiadása

2020. október 12., 12:55

Az All That You Can’t Leave Behind újrakevert változata pontosan az eredeti megjelenés 20. évfordulóján, október 30-ától elérhető digitális és fizikai formátumban.

A 2000-ben kiadott lemez a U2 tizedik stúdióalbuma volt. 32 országban ért el első helyezést az album toplistákon, 7 Grammy-díjat nyert, valamint a rockzene történetében ez az első olyan album, amelyről több dal is bezsebelhette az Év Felvétele-díjat (Record Of The Year). Az eredetileg 11 számos lemezen olyan slágerek szerepelnek, mint a Beautiful Day, a Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of, az Elevation és a Walk On. Az All That You Can’t Leave Behind producere Brian Eno és Daniel Lanois volt; a dalokat Dublinban és Franciaországban vették fel.

Az újrakevert kiadásra egy bónusz dal is felkerült: a The Ground Beneath Her Feet.

A Super Deluxe Box Set a következőket tartalmazza:

– Egy 32-oldalas, keménykötésű könyvet a zenekar régi barátjától és segítőjétől, Anton Corbjintól. A kötet számos, eddig sosem látott fotót rejt a U2-ról, Corbijntól származó jegyzetekkel, ezen felül egy kétoldalú poszter is van a csomagban.

– 39 újrakevert, B-oldalas felvételt (Summer Rain, Always, Big Girls Are Best, Don’t Take Your Guns To Town).

– Az eredeti koncepcióba be nem került session-felvételeket (Levitate, Love You Like Mad, Flower Child), melyek mellé felkerült még a Stateless című szám is, ami a Millió Dolláros Hotel című film betétdalaként vált ismertté, valamint egy akusztikus verzió a Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of-ból.

– A teljes, 19 dalt tartalmazó élő hangfelvételt, melyet a zenekar Elevation Tour-jának bostoni állomásán rögzítettek, a Fleet Centerben

– 11, eddig sosem hallott feltévelt a zenekar dublini archívumaiból.

fotó: Helena Christensen

December 1-től újra befagy a Budapest Park tánctere
nov. 25., 20:51
Farkasfalka veszi be az Instantot
nov. 25., 5:17