A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Októberben kezdődik a Tegan and Sara ikerpáros fiatalkoráról szóló tévésorozat

2022. augusztus 15., 16:02

2019-ben High School címmel jelent meg Tegan Rain Quin és Sara Keirsten Quin, vagyis a Tegan and Sara duó könyve, amit saját fiatalkorukról és az önmagukra találásukról szól. A könyvből tévésorozat készült Clea DuVall irányításával az Amazonra. Megjött a trailer, és a bemutató dátuma is ismert: október 14.

A kanadai popzenész páros, az egypetéjű ikrek, Tegan és Sara már elmúltak 40 évesek, és még mindig úgy néznek ki, mint két tinédzser, vagy minimum fiatal felnőtt. Kis túlzással önmagukat is eljátszhatták volna a róluk, pontosabban a középsikolás éveikről szóló sorozatban, ami  visszaemlékezéseik alapján készült könyvből készült. Mindkettőnek High School a címe.

A lányokat egy ikerpár, Railey és Seazynn Gilliland alakítja, akikre Tegan bukkant rá a TikTokon. Fontos szerephez jut még Cobie Smulders (How I Met Your Mother), aki a lányok anyját, Simone-t alakítja, illetve Kyle Bornheimer (Brooklyn Nine-Nine), aki pedig az anya pasiját.

A High School egy amolyan dupla felnövekedéstörténet, egy „így jöttem”-sztori, amiben az egypetéjű ikrek találnak rá a zenéhez és a másságukhoz vezető útra. Az Amazonra október 14-án érkezik az első évad első fele, négy rész, amit aztán még további négy követ, de azok már heti szórásban érkeznek.

Címkék:
Ilyen az aktív nyugdíjaskor – Új lemezt jelentett be Neil Young és a Crazy Horse
okt. 1., 11:58
59 éves korában meghalt Coolio
szept. 29., 7:55