A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Oliver Sim lemezének produceri munkái után újabb klubsláger-gyanús számot adott ki Jamie xx

2022. október 15., 11:55

A The xx basszusgitáros-énekese, Oliver Sim idén szólóalbummal jelentkezett, melynek producere zenekari társa, Jamie xx volt, aki ezt megelőzően, áprilisban adott ki utoljára új számot (Let’s Do It Again). Most pedig egy újabb partihimnusszal jelentkezett.

Jamie xx két év kihagyás után, áprilisban jelentkezett új dallal, most pedig megérkezett a folytatás Kill Dem címmel. Az számot a Notting Hill Carnival hangulata ihlette, melynek bulienergiái és hangrendszerei annak idején mély nyomot hagytak a tinédzser Jamie-ben, aki idén augusztusban DJ-ként is felléphetett a neves multikulti eseményen. Így a hivatalos megjelenése előtt a Kill Demet a karnevál közösnége élőben már hallhatta, méghozzá Shy FX ikonikus Digital Soundboy színpadán.

James Thomas Smith,vagy ahogy mindenki ismeri, Jamie xx angol zenész, DJ, producer és remixer 2019-es slágere, az Idontknow óta dolgozik új számokon, valamint nagysikerű első szólóalbuma, az In Colour folytatásán. A közelmúltban karrierje nagyot lépett előre: eddigi legnagyobb headline fellépésén, a legendás New York-i Forest Hills Stadionban bizonyított, ahol mellette fellépett még Four TetAvalon Emerson, Floating Points és Omar S. Másnap pedig Los Angelesben, többek között, a Caribouval és Arushi Jainnel osztozott a színpadon.

A Kill Dem az őszi-téli hónapok egyik klubkedvence lehet majd. Nekünk nagyon bejön, kár, hogy nem rajtunk múlik a szám sikere.

Címkék: