A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Őrület: visszatér a Magnum P.I.

2016. október 1., 19:16

A Tom Selleck utánozhatatlan karakterével fémjelzett bűbájos, a nyolcvanas évek Hawaii utópiájában játszódó krimisorozat kétségtelenül az egyik legjobb dolog, amely csak az emberiséggel történhetett az elmúlt harminc évben. Az eredeti szériát generációváltással újjáéleszteni akaró ABC sokat kockázat, mikor – kényszerűen – az eredeti szereplők nélkül készít folytatást.

magnum-pi-tom-selleck

Virágmintás ingek, vörös Ferrari, Higgins, gyönyörű nők, a rövidebbnél is rövid nadrágok, teljességgel kedves bűnüldözés és magánnyomozói romantika a trópusi paradicsomban – a Magnum P.I. popkulturális alapmű s nem csak Tom Selleck összetéveszthetetlen fésűbajsza miatt hanem, mivel tökéletesen esszenciája mindannak, amiért a nyolcvanas évek tengerparti krimijei műalkotásnak minősülnek.

A Deadline információ szerint az ABC most visszahívná a képernyőre az 1980 és 1988 közt összesen nyolc évadot megért magánnyomozót, azonban mivel a 71 éves Tom Selleck és a 83 éves John Hillerman sem mutatna olyan jól a sorozatbéli öltözékében, egy forgatókönyvírói csavarral Magnum lánya kerülne a figyelem középpontjába. A történet szerint Lily “Tommy” Magnum Hawaii-on szeretné feléleszteni apja magánnyomozói praxisát, az eredmény pedig tömény szórakozás, egy minden elemében a nyolcvanas éveket idéző, színes-szagos, régimódi akciósorozat.

Ugyan a széria ideája még jócskán a munkaasztalé, a készítők felelősége hatalmas, főként a főszereplő helyes megformálásával kapcsolatban. Tom Selleck Thomas Magnum bőrében bújva nem csak minden idők tévéképernyőinek egyik legikonikusabb szívtiprójaként vált ismertté, de a címszerepért egy Golden Globe-és Emmy-díjat is nyert.