A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Összeállt az ide Glastonbury programja: Coldplay, Dua Lipa, Shania Twain és SZA a fő headlinerek

Wágner Gábor
2024. március 15., 11:22

Június 26. és 30. között rendezik meg az ide Glastonbury fesztivált, aminek headlinereit elnézve, a nemek aránya egyértlemű: egy csak férfiakból álló zenekart három nő ellensúlyoz. A fő fellépők számunkra kevésbé érdekesek, de azért bőven akad kit megnézni a fesztivál 5 napja alatt.

Ha eljutunk idén a Glastonbury-re, akárcsak a Sziget esetében, ott sem a fő fellépők koncertjeit fogjuk megnézni, mert bár minden tiszteletünk a Coldplay-é vagy Dua Lipáé, de semennyire sem érdekelnek ők minket, se Shania Twain, talán még SZA az egyetlen, akinek belenézünk a fellépésébe, ha ott leszünk.

Szerencsére a további fellépők között már sokkal ígéretesebb nevek vannak, kezdve az LCD Soundsystemmel és PJ Harvey-val, de ugyanígy említhetjük a The Nationalt, az IDLES-t, Michael Kiwanukát, a Two Door Cinema Clubot, a Sleaford Mods-ot, Jamie xx-t, Samphát, a London Grammart, a Fontaines DC-t, King Krule-t, James Blake-et és az Orbitalt. És még tudnánk sorolni. Itt lehet megnézni a pontos listát a fellépőkről, aztán majd rövidesen érkeznek a további részletek is. Végül meg nézzünk meg pár új klipet néhány fellépőtől.