A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ozzy hallani sem akar a visszavonulásról

2016. augusztus 28., 19:31

Hiába került pont a Black Sabbath sztori végére, a búcsúturné végeztével a Ozzy új projekteket és egy szólóalbumot is tető alá hozna az énekessel több, mint egy évtizede játszó Adam Wakeman szerint. Rövid szünet után újabb turnékra, újabb lemezekre lehet és kell is számítani.

ozzy1

Ozzy Osbourne 67 éves és az utolsó dolog, mire csak gondolhat, a visszavonulás – derül ki az Ozzy zenekarában játszó Adam Wakeman az Eonmusic-nak adott interjújából. A Black Sabbath frontembere ugyan egyetért abban, a hatvanas években indult kultzenekar elérkezett útja végére, ez azonban nem jelenti azt, hogy a búcsúturné lezárultával ő maga hajlandó lenne tétlenségbe süllyedni – állítja Wakeman, aki 2004 óta billentyűzik az énekes lemezein, illetve élő zenekarában.

Szerinte senkinek nem kell attól tartania, hogy a The End-turné lenne az utolsó alkalom arra, hogy Ozzyt még ebben az életben színpadon lássuk. „Úgy értem, ő már most újabb koncerteket szeretne, újabb turnét akar. Elképzelhető, hogy lesz egy kis szünet, amíg kifújjuk magunkat, elvégre ránk fér, ám reményeink szerint hamarosan újra itt leszünk, tele újdonságokkal és energiával.

Ozzy utoljára 2010-ben adott ki szólóalbumot, Scream címen, ugyanakkor már hozzászokhattunk a váratlanul megjelenő anyagokhoz, elég csak a Black Sabbath búcsúturnéjára készült EP-re gondolni, melynek létezését a zenekar egészen az utolsó pillanatig tagadta.