A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Patikadomb

2015. február 23., 7:51

A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését, noha a koncepció már néhány hónappal előtte kialakult. Az akkor még három embert (Ujvári Gyula, Dobos Gábor, Somogyvári Dániel) számláló együtteshez még az év végén csatlakozott Kátai Tamás. Az együttes stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az electronica, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben.

Megalakulásuk meghódították a hazai klubokat és a PECSA nagyszínpadján is bemutatkoztak a Hiperkarma lemez bemutató koncertjén.

2014. január 29-én pedig megjelent az együttes első EP hosszúságú hanganyaga, Nefelejcsutca címmel.

Patikadomb facebook

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala