A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

PJ Harvey-rajongók figyelem! Monumentális box set jelenik meg b-oldalakból, demókból és kiadatlan felvételekből

2022. szeptember 12., 17:42

A még idén november 4-én megjelenő PJ Harvey box set összesen 59 számot tartalmaz majd, ezek pedig 3 cd-re, illetve 6 darab vinylre fértek fel. A kiadvány címe egészen prózai és lényegretörő: B-Sides, Demos, and Rarities.

PJ Harvey a megjelenésy előtt már megosztott három számot: a Dry és a Missed demóit, melyek az 1993-as Rid of Me albumhoz köthető számok, illetve a Somebody’s Down, Somebody’s Name-et, ami pedig az 1995-ös To Bring You My Love album limitált kiadásán szerepelt B-oldalas dalként. A box set dalainak keverését részben az a John Parish végezte, aki több PJ Harvey album producere is volt, az énekes-dalszerző régi munkatársa. A lemez részét képezi továbbá egy ritka archív fotókból álló képgyűjtemény is.

Kapcsolódó hír, hogy 2023 márciusában újra megjelenik PJ Harvey 2016-os The Hope Six Demolition Project című nagylemeze némi bónusz kíséretében, illetve az Island Records és a Universal újra kiadja vinylen az összes eddig megjelent PJ Harvey nagylemezt. A box set egyébként már előrendelhető, méghozzá itt.

Szerző:
Címkék: