A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Platon Karataev

2016. október 28., 7:43

A Platon Karataev története 2013-ban kezdődött, amikor Balla Gergely és Czakó-Kuraly Sebestyén (időről-időre Cz.K. Sebő) összeültek, hogy közös dalokon dolgozzanak. Számukra a legfőbb inspirációt a klasszikus énekes-dalszerzőkön kívül az amerikai és a brit folk új hullámának képviselői jelentik, úgy mint Johnny Flynn, Laura Marling, Bon Iver vagy a Mumford & Sons.

Lassacskán megszületett egy lemeznyi anyag, viszont mindketten zenekari felállásban képzelték el a jövőt. Ekkor került a képbe Bradák Soma dobos (Szabó Benedek és a Galaxisok), és idén tavasszal már be is mutatkoztak a Normafa Records által szervezett label night-on, valamint alig 1 hónapja első klipjüket is megjelentették az “Orange Nights” EP-t beharangozó ‘Elevator’ c. dalukhoz.

Az együttes Facebook oldala.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala