A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Pop, könyvek, satöbbi – őszi újdonságok a Helikon Kiadótól

2022. szeptember 27., 14:47

Szeptemberi válogatásukban a popzene olyan idoljainak könyveit – verseskötetet, memoárt, albumot – ajánlja a Helikon Kiadó, mint Lana Del ReyDave Grohl és a Depeche Mode. És a kulisszák mögé enged bepillantást a 10 éves Budapest Parkot ünneplő kötet, a Backstage is.

Két fiatal filmes könyve is megjelenik hamarosan; folytatja a naplóírást –  a karanténélmények után ezúttal hétköznapi és nem mindennapi szorongásait veszi sorra – Benedek Ágota és szerzőként debütál az egykori gyerekszínész, Spáh Dávid, akinek Még egyszer című regényében keveredik a filmes látásmód, a végtelenül megindító humor, egy csipet mágikus realizmus és a 80-as évek hangulata.

Szintén elsőkönyves bemutatkozás Szilágyi Zsófia Emmáé, a Szonja című regénnyel, amelyet Spáh könyvéhez hasonlóan az (ön)ironikus humor, az abszurditás iránti fogékonyság és a játékosság jellemez. Különös atmoszférája van Melissa BroderHalak című regényének, amelyben egy lány egy kísértetiesen vonzó úszóval esik szerelembe – ennél többet nem is árulhatunk el spoiler-veszély nélkül.

Guillaume Musso rajongóinak pedig most jön a jó hír: már csak párat kell aludni és végre kézbefoghatják A szajnai ismeretlen című legújabb Musso-kötetet.

További info: nyugatitér.blog

Itt vannak a 2023-as Kolorádó Fesztivál első nevei!
dec. 7., 16:00
Új lemezzel tér vissza Budapestre a The Subways!
dec. 7., 15:40