A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Shia LaBeouf és Margaret Qualley klipje Andie MacDowell másik lányának, Rainsfordnak a dalához

2020. október 25., 6:32

Mundruczó Kornél múlt hónapban velencei fesztiváldíjakat nyerő Pieces Of A Woman filmjének férfi főszereplője, az amerikai mozisztár Shia LaBeouf a Sigur Rós 2012-es Fjögur píanó klipje után most ismét egy zenei videó teljesen meztelen ágyjeleneteiben látható – ezúttal Andie MacDowell kisebbik lányának, Margaret Qualley-nak a partnereként, és nagyobbik lányának, a színészettel párhuzamos dalszerző-énekesnői karrierjét Rainsford művésznéven folytató Rainey Qualley-nak az új Love Me Like You Hate Me kislemezdalára koreografálva.

A fenti képek jobb szélén látható 1990-es születésű Rainey Qualley 2015-ben még saját neve alatt adott ki egy hétszámos country EP-t Turn Down The Lights címmel, de 2016-től Rainsfordként már elektronikusabb alapú R&B/art-pop kompozíciókra nyergelt át, 2017-2018 táján pedig pasija, a dominikai származású dalszerző-producer-énekes Twin Shadow (George Lewis Jr.) partnereként is hallhattuk az Intention, Braces és Sympathy című számokban. A 2018 áprilisában megjelent Emotional Support Animal EP-je után 2019-től Cameron Hale produceri segítségével kezdett újabb kislemezdalokat kiadni, és azok sorában a legfrissebb Love Me Like You Hate Me most egy tízperces kisfilmet is kapott 26 éves húgától, Margaret Qualley-tól (akit az elmúlt évben a Fosse/Verdon tévésorozat és a Death Stranding videojáték mellett nem kevesebb mint hat nagyjátékfilmben láthattunk az Io című sci-fitől a Seberg életrajzi drámáján át a Volt egyszer egy. . . Hollywood című Tarantino-eposzig).

Margaret már korábban is szerepelt zenés kisfilmekben, a Sam Spiegel-zenére táncoló Spike Jonze-féle 2016-os KENZO World reklámban és Bat For Lashes 2018-as Light Beings rövidfilmjében, de most nővére új számához sem egy hagyományos klipet forgatott Shia LaBeouffal, a brit rendező-producer Luke Turnerrel és a Los Angeles-i JA Collective táncduó koreográfiájával, hanem egy tízperces (ráadásul osztott képmezőben duplázott) párkapcsolati rövidfilmet.

Íme a Vimeo oldalára cenzúrázatlanul feltöltött kisfilm, melyben a meztelen jelenetekkel keretezve maga a dal 2:30-tól a 7. percig tart:

a dal a négy és fél perces stúdióverziójában. . .

. . .és élőben egy tavaly nyári koncerten:

.
Rainsford szeptemberi Oh My God klipje. . .

. . . az augusztusban bemutatott Love In The Time Of Corona tévésorozatban énekelt 6ft From Love című betétdala . .

. . .és két tavaszi videója, a Cara Delevingne által rendezett Crying In The Mirror májusból és a 2 Cents áprilisból:

.
a 2019-es Open Open és Passionate klipek:

.
a 2018-as Emotional Support Animal EP és annak videói, az elsőben és az utolsóban Twin Shadow szereplésével:

Up In The Air
Japanese Time
S.I.D. (Sunshine In December)
Better Days
Flowers In A Vase
Intentions (feat. Twin Shadow)

Heartworms: A Comforting Notion – a brit gitáros-énekesnő első EP-je videoklipekkel
márc. 27., 7:58
The National: Eucalyptus – videoklip az új First Two Pages Of Frankenstein albumhoz
márc. 22., 18:29
Björk és Shygirl egymás dalait dolgozták át közös duettekké
márc. 22., 5:55
Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra: Racing The Storm – album a budapesti koncert elé
márc. 17., 6:59