A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Rebootot kap az Oceans’s Eleven, de nem kell megijedni.

2015. november 1., 20:19

A napokban Sandra Bullock megerősítette a pletykákat, miszerint már dolgozik az Ocean’s Eleven rebootján. Az utolsó szót érdemes kiemelni, ugyanis természetesen nem a feldolgozás feldolgozását akarják elkészíteni, hanem egy hasonló felállású filmet, új történettel – és egy csavarral.


Mint ismeretes, az 1960-as klasszikust 2001-ben dolgozták fel George Clooney és Brad Pitt főszereplésével, s ezt két további epizód követte 2004-ben és 2007-ben. A mostani változatban azonban nem szerepelnének szépfiúk, hiszen a történet szerint a rablócsapat minden tagja nő lenne.

Természetesen Bullock lenne az egyik főszereplő, minden bizonnyal hasonló karaktert kapna, mint anno Clooney, bár azt nem tudni, hogy ő mondjuk Danielle Oceant alakítaná-e, Danny egyik exfeleségét, vagy pedig egy teljesen új szerepet írnának neki. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy a filmet az a Gary Ross fogja rendezni, aki Az éhezők viadalát vitte sikerre nemrég, hogy aztán kiszálljon a sorozatból. Jó hír, hogy Ross komoly munkakapcsolatban van az Ocean’s-trilógiát rendező Steven Soderbergh-gel, aki Clooney-val együtt visszatérne producerként, hogy az Olivia Milch által nemrég leadott első forgatókönyv-vázlatot is gondozza, valamint fejlessze.

forrás: sg.hu